Hány zsidó van a Jobbikban?

000_ vona szegedi.JPG

Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet.

Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az összeesküvés  az események mögött, az már tényleg a bruhaha kategóriája.)

Kedves Csanád, az Örökkévaló e történeten keresztül egyszerű üzenetet akar a szívedbe vésni: ne zsidózz, hogy ne zsidóztass!

No de, tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Tudjátok-e, hány Szegedi Csanádotok van még?

Bár a belhoni zsidóság létszáma a vészkorszakban drámaian megcsappant,  az utána következő időszakban az asszimiláció gyorsult, a beházasodások aránya exponenciálisan növekedett, és nagyon elterjedt a zsidó eredet eltitkolása. Pontos adatok legföljebb az Égi Könyvben találhatók, de ha csak a származás szerinti zsidóságot tekintjük, akkor valószínűsíthető, hogy minden hetedik-nyolcadik ember negyedrészt, félig, vagy tán egészen az. Mindenütt Magyarországon. Még a Jobbikban is.

Ha a Jobbik következetes, azonnal megkezdi a párttagság teljes átvilágítását a nemzeti radikális oldal zsidótlanítása végett; megvannak erre a Harmadik Birodalomnból hagyományozott módszerek, hogy a Nagy Génről ne is szóljunk. Nekünk meg nem marad más, mint várni az eredményt.

Na, ki lesz a következő? Vona Gábor?

(Egyébként én nagyon pártolom a génvizsgálatot, sőt: minden szélsőjobboldalinak kötelezővé tenném. Egy átfogó szűrési akció jócskán csökkentené a gyűlöletszintet Magyarországon, és kígyózó sorokban állnának Slomó rabbira várva az egykori radikálisok.)