Tényállás: házastárson belüli erőszak

ra_h8_portrait.jpgÉs akkor Pálfi István csillogó szájával megformálta, majd kimondta a szót: konnotáció.

Ha a hölgyek akarata az, hogy ne verjék-erőszakolják őket, és ne tekintsék szülőmasinának, akkor ez előtt, már tudjuk, a Fidesz-KDNP meghajlik; és hát igen, ez az akaratuk, sőt, anyád a konyhatündér.

Innentől lezárva az ügy, családon belüli erőszak nincs, mert a család szót negatív tartalommal nem kapcsoljuk össze. A liberalista áspiskígyó Kálmán Olga hiába vallatta Pálfi Istvánt rettenetes tizenkét percen át az atv-n, a honatya kőszirtként zárta magába a titkot, hogy mi a búbánatért nem lehet családon belüli erőszaknak nevezni a családon belüli erőszakot; csak azt mondogatta, hogy konnotáció, s ha párkapcsolatban élnének Olgával, mondana mást is, amit a hölgy nem tenne ki az ablakba. Szerintem, Olga, a kekk dumádért olyat kapnál párkapcsolatban a honatyától, hogy kerülnéd a stúdiót rendesen, viszont potyogtathatnád hetekig a mosogatólébe a könnyecskéidet.

Lesz tehát háztartáson belüli vagy párkapcsolati erőszak, azokért a szavakért nem kár;  én a házastárson belülit javasolnám, mert attól fölsejlenek tán e sötétség kozmikus dimenziói. Mindenesetre ötnaponta meghal egy nő emiatt  Magyarországon. És iszonyú sokan nyomorodnak meg, anyák és gyerekeik, testileg és lelkileg, egy életre.Tudjátok-e, hogy sohasem gyógyul meg egy vert gyerek? Én tudom.

Az ügy lezárva, lesz tényállás és fennforgás valami hazug néven, de változás nem lesz, mert az „államférfiak” nem akarnak érdemben foglalkozni a dologgal. Hát, a Fidesz-KDNP szerzett magának bizonyos konnotációkat, megint.