Hát ezeket ki hergelte föl?

Az sem hatotta meg őket, hogy  Selmeczi Gabi mosolyogva nyújtja feléjük az aprósüteményt!

Az olajozottan működő igazsággépezet révén tudhatjuk: a Bajnai Gordon, valamint a magyarellenes liberálcionista, buzidrogos lobbi által felcukkolt vandál fiatalok főképp amiatt hőbörögtek, hogy a kormány alkotmányban kívánja garantálni a családi élet tisztaságát. A dögök beszakítottak ajtót-ablakot, ordítozásukkal megfélemlítették az ott dolgozókat, egy hölggyel fizikai inzultusba is keveredtek. Még az sem hatotta meg őket, hogy  maga Selmeczi Gabriella nyújtja feléjük az illatozó aprósüteményt. A kár állítólag megközelíti a félmillió forintot.

Ezek  túlmennek minden tolerálható határon, ezek visszaélnek a demokráciával. Ezek meg sem érdemlik a demokráciát. Nagyon helyes, hogy Bencsik András mozgósította ellenük a Békemenet aktivistáit, akik ismét példát mutathattak krisztusi szelídségükből.

átmér.jpg

Természetesen az, hogy a fiatalokat maga a kormány hergelte föl, hiszen arcátlanul jogfosztó, az Alkotmánybíróság korábbi határozatait érvénytelenítő alaptörvény-módosításra készül, s hogy a tüntetők valójában nem bántottak senkit, sőt, őket támadták meg, nos: mindez csupán a liberális körök propagandaszövege. Azoké, akik a hatalom visszaszerzése érdekében semmitől sem riadnak vissza. Mi inkább higgyünk annak, aki még sohasem hazudott az embereknek. 

(a kép innen .)

Frissítés! Tálos Lőrinc újságíró részt vett a tüntetésben, és a facebook-on közzétette személyes beszámolóját: "Akkor röviden megosztanám a betört üveg történetét. Simán, minden erőszak nélkül bementünk a vaníliás karikák után, az ajtót se kellett betolni, mert tálcával a kézben nem is lehet ellentartani. A székház bejáratának dupla ajtaja van, egy pár négyzetméteres előtérbe lépve egy dupla, üveges ajtó állta utunkat, amelyen kijött pár alkalmazott és akit értek, azt cibálni kezdték. Bartók Gyét is csúnyán megtépték, egy másik srácot meg úgy rángatták, hogy az egyik, az üvegajtónak háttal álló alkalmazott közben (szerintem nem szándékosan) beverte az üveget (közben azt skandáltuk, hogy "Engedd el! Engedd el!)". A félmilliós kárról meg annyit, hogy nem a Közgéppel kéne kicseréltetni a sima (nem metszett, nem homokfúvott), 4 mm-es, maximum 25x40-es üvegtáblát és akkor meglenne pár ezer forintból.”

De mindez természetesen tömény hazugság.

Nem is lehet más, ugyanis az igazság 2010-ben átállt a Fidesz oldalára, és onnan el sem mozdul azóta.