Ezek szerint lesznek választások

Bejegyzés alcíme...

 

Foci_Orban_Viktor_Fidesz.jpgA 2014-es szavazás nem marad el, csak előtte föl kell iratkozni. Nem rossz. Kezdetnek, Rozi.

Ez az új hír nyilván mindenkit megnyugtatott, minden bolsi kutyának be kell fogni most már a pofáját: Magyarország miniszterelnöke bejelentette, hogy a választási részvételt előzetes feliratkozáshoz fogják kötni, nyilván a Nemzeti Együttműködés szellemében, emlékszem, a kérdőíven volt egy ilyen kérdés, akarja-e ön, hogy ne mehessen minden barom szavazni, mi, Rozikám? De volt.

Hiába ugatnak a libsi kutyák, kicsavargatva a miniszterelnökünk drága szavait, nekem mindig a Szentírás jut róla eszembe, hogy aki az Úristent követi, az a disznók elé sütögeti a pecsenyéjét,  és sokaknak szálka a szemében, így járt a mi miniszterelnökünk. Mert mit is mondott tegnap? Hogy nem lesz demokrácia? Mit bólogatsz, hülye vagy, hozz még egy kupicával. Azt mondta: reméli, hogy megmarad a demokrácia, meg hogy félázsiai a magyarság. Ezt magyarázták félre.  Pedig csak azt jelenti, hogy ott ringott a magyarság szülőhazája, de ezeknek erről fingjuk sincs, Rozi.

Persze, hogy megmarad a demokrácia. A mi vezénylő tábornokunk miniszterelnökünk a testével űzte ki a ruszkikat, azóta szabad Magyarország, csak ezt persze nem emlegetik. Tessék, most meg bejelentette, hogy a 2014-es szavazás nem marad el, csak jóval előtte föl kell iratkozni. Naná, hogy. Ez egyáltalán nem rossz. Kezdetnek, Rozi. Mert én azt hiszem, meg is írom neki, hogy mi legyen a következő lépés. Ide figyelj, a feliratkozásnál meg kelljen mondani, ki hova akar szavazni, érted. Egy kérdés, egy válasz, ennyi. És akkor nincs más hátra, mint csak a Fidesz-szavazókat engedni az urnákhoz. Így lesz igazán tündöklő értelme a múltkori szlogenüknek, érted? Csak a Fidesz! Csak a Fidesz! Mi? Hülyeség? A hazáért? Elhallgattatni a sok szemét, zsidócigány, liberális, buzi idegenszívűt? De kiabálok! Hogy minden szemétládára lehessen szavazni, amikor csak az Orbán Viktor tud minket megmenteni?! Hagyd már itt azt a rohadt üveget!